NRRL Telefonitest 2004

Den nye shacken på LA2T ble innviet med å kjøre NRRL Telefonitest. På forhånd ble det hengt opp en slooper på 40m og på 80m hadde vi loopen som går rimelig bra. Yeasu FT-920 ble rigget opp på 40m med PA-trinn og den gamle TS-940’en ble kjørt barfot på 80m, foruten i første periode hvor vi kjørte med en TS-570.

2004tlf-02
Slik så det ut på LA2Ts gruppelokaler da vi ankom for å kjøre siste perioden… Rene julestemningen!

Forholdene under testen var gode, spesielt i morgenperioden, og merkelig nok virket det som det var siste perioden som var den vanskeligste denne gangen. Og selv om det var flere aktive med i år, var det likevel altfor få med i testen, slik at det ble å ligge å kalle og kalle mesteparten av tiden uten å få svar.

Ellers var det en deilig følelse å kjøre test ifra ny rommelig shack hvor det var mer enn god nok plass både for operatører, hjelpere og skuelystne. Det gav faktisk så mersmak hos enkelte at de begynte å diskutere mulighetene for å kjøre en multi-multi operasjon i en CQWW-test… Vel… vi får nå se hva det blir til.

Operatørene bestod av en blanding nye og gamle testaktive: LA3TMA, LA3WAA, LA3XMA og LA4YW som alle gjorde en hederlig innsats. Om det er nok til å vinne vet vi jo ikke enda, men vi er vel realistiske nok til å forvente en 2.dre plass i år, så får vi heller stille sterkere neste år. Vi endte opp med 180 QSOer.