NRRL Vintertest og CQWPX Operatører søkes…

Vil du være med på contest? Vi søker operatører på både CW og SSB.

NRRL Vintertest går over tre korte etapper den 14.-15. mars. Dette er en nasjonal test som foregår på norsk, og det vil kun være kontakt med stasjoner i Norge. Det er en relativt avslappet test der vi har gode muligheter til å hevde oss på resultatlisten. Her kan du velge om du vil kjøre SSB, CW eller begge deler.

Til kontrast har vi CQ WPX den 28.-29. mars. Dette er en av årets største internasjonale tester, så her trenger vi operatører som tåler pileups og QRM. Her er det massevis av poeng å hente. Målet er å holde radiorørene varme nesten hele døgnet, så vi deler opp i skift som passer hver enkelt. Det vil kun være SSB i denne contesten.

Contests er krevende, men kjempemorsomt! Det er en sport som belønner deg med deg gode operatørferdigheter, lærer deg nye knep for å bryte igjennom pileups, skjerper disiplinen og lærer deg å bruke radioen på måter du kanskje ikke ville oppdaget ellers.

Har du mikrofonskrekk? Dette er faktisk en unik og ganske smertefri måte å bli kvitt dette på. Under contests så har man et bestemt innhold som skal utveksles, og en QSO kan være unnagjort på noen få sekunder. Det blir høy puls på alle sammen, både de drevne og uerfarne, men dette hører med og er en del av moroa!

Vil du være med? Ta kontakt og vi finner en plass til deg!