Julemøte med rømmegrøt og spekemat!

Nå er det jul igjen… Og årets siste møte med rømmegrøt og spekemat med diverse tilbehør er atter en gang historie. 26 voksne og 5 barn var møtt frem, og mat var det mer enn nok av. Det hadde LA4CKA/Ingar og LA5HMA/Tone sørget for god tid i forveien.

jul2004-6
Førstepremien, en stor fruktkurv.

Det kom også inn en god slump penger til en fornøyd kasserer som sliter med å få endene i klubbkassa til å møtes nå på slutten av året. Men det sørget dagens lotteri for å hjelpe til med. Det ble loddet ut en spekepølse, 750g fenalår i skiver, en flaske «vi ikke skulle nevne navn på» og ei stor fruktkurv.

Og historien bak vinneren av fruktkurven må nevnes. Det hele begynte med at LA5VMA/Raynold ikke ville kjøpe lodd, så LA3TMA/Morten kjøpte to lodd til ham. Det kunne ikke Raynold ha på seg, så han gav Morten 20 kr, 10kr mer enn han fikk. Men Morten trengte ikke pengene, så han gav dem til LA2GNA/Tobias som ikke hadde noe å kjøpe lodd for i det hele tatt. Tobias kjøpte 4 lodd og vant! Om det er noe å lære av historien betviles, men artig var det i alle fall…

Det ble skravlet både lenge og vel utover kvelden, men ved 21-tiden begynte de fleste å bryte opp, noen hadde lang vei hjem, og de minste begynte vel å bli slitne.

Da vil vi bare takke alle våre medlemmer for året som gikk, ønske dem en riktig GOD JUL, og vel møtt igjen på nyåret!