Årsmøte utsettes

Koronapandemien gir seg ikke, restriksjoner vedvarer. Dette er dessverre situasjonen i dag, og det er lite vi kan gjøre.

Vi har vurdert flere måter for å få avholdt møtet til vanlig tid. Som dere skjønner så har dette vist seg å være utfordrende med tanke på smittevernsreglemenetet. Vi har diskutert flere alternativer, som å avholde et digitalt møte, eller utsette årsmøtet til senere. Flere av våre medlemmer har ytret ønske et tradisjonelt møte, og vi lytter selvfølgelig til dette.

Årsmøtet utsettes derfor til over påske.

OPPDATERING 07.04.2021:
Årsmøtet utsettes til over sommerferien.

Vi tar en fot i bakken når påska nærmer seg, og tar en ny vurdering da. Skal det vise seg at situasjonen fortsatt er usikker så fortsetter vi diskusjonen og vurderer alternativene på nytt.

Vi skal gjøre vårt beste med å oppdatere våre medlemmer fortløpende, og når det føles trygt vil vi sende ut en innkalling i god tid. Helsa har førsteprioritet; den er tross alt det viktigste vi har.

Vi håper dere har forståelse for avgjørelsen. Vi vet det har vært et forferdelig stillesittende og kjedelig 2020, og vi alle klør i fingrene etter å komme oss i gang igjen!

Vi får smøre på et nytt, tykt lag med tålmodighet, så blir det forhåpentligvis bedre tider i vente snart!

73 og god DX så lenge!

Styret