2010-06-08-Grillaften

Grillaften i Trondheimsgruppen tirsdag 8. juni 2010.

Det var oppmøtt 15 medlemmer med følge til Grillaften i Lialøkken grendehus.

Håvard, LB9RE, ønsket alle velkomne til bords, i det sjefen sjøl Ingar, LA4CKA, stod for innspurten i grillingen ute.  Været var ikke det allerbeste, overskyet med truende mørke skyer, og Grillaften ble derfor lagt til salen i Lialøkken grendehus i år. Det er godt å ha tilgang på et slikt fint lokale når været ikke er det allerbeste år om annet.

p_grill2010b
The Boss !

Grillaften forløp deretter på tradisjonelt vis med oppdekket bufeet og langbord for alle. Her var et stort spenn i alder fra 6 år, med mor og mormor tilstede, til noen langt på vei til åtti. Og hva snakker man om på slike kvelder? Litt om noe som har med radioamatører å gjøre blir det gjerne, men mest om andre ting utenom den store radiolidenskapen i en slik anledning. Mange har planer for sommeren og det er naturlig å snakke om dette nå når den lange kalde vinteren endelig er over og den lyse sommertiden er her igjen.

Kokken, Ingar, må få en ekstra ros for serveringen i år. Maken til god mat og spesielt mørt kjøtt, grillet perfekt, skal man lete lenge etter.

Dermed ønskes alle radioamatører i Trondheimsgruppen og i Trøndelag en riktig god sommer.

Pass dere for Tor med hammeren i sommer så møtes vi igjen til lag i Trondheims-gruppen på høsten.

For Trondheimsgruppen av NRRL, Håvard, LB9RE.