2007-06-12-Grillaften

Etter en periode med flott og varmt vær ville værgudene spare på denne sorten til senere utpå sommeren. At værforholdene kan være ustabile i Trøndelag er velkjent, men oppholdsvær på grillaften synes jeg vi har fortjent.

Til tross for et totalt væromslag med regnbyger og kjølig vær møtte 16 personer opp på Lialøkken. Etter noen iherdige forsøk på å slukke grillen med regnvær, ble grillkullene dynket med matolje og satt fyr på. Dette satte fart i sakene, og etter at grillen ble flyttet opp til inngangspartiet til møtelokalet fikk de første kotelettene en omgang på grillen. Vi hadde kontrollen, og etter noen timer med forberedelser fra undertegnende (læregutt) og LA4CKA Ingar (kjøkkensjef) vant vi til slutt slaget over værgudene denne gangen.

Matlysten var på topp og folk koste seg med maten, hampraten gikk livlig rundt om og humøret var på topp.

Det var trivelig at mange trosset været for å møte sine radioamatørvenner i et sosialt samvær denne kvelden.

Knut / LA9QFA
Leder Trondheimsgruppen