NRRLs Vintertest 2001

ban-vinter

For andre gang deltok LA2T i NRRLs Vintertest som i år gikk av stabelen i perioden 10-11. mars. Hele 5 operatører stilte opp, og innsatsen var formidabel. Riktignok var det heller få stasjoner å kjøre i testen, slik at det ble mye kalling og lite svar, spesielt når vi også kjørte med en operatør på hvert band i hele testen.

vintertest
F.v. LA8NC Kjell og LA4IC Wilhelm under årets Vintertest.

I første periode på SSB kjørte LA3WAA/Tor og LA4CKA/Ingar. Dette var Ingars ilddåp som testkjører, og han gjorde en fin innsats. Da det begynte å nærme seg tid for for CW, dukket LA4IC/Wilhelm og LA8NC/Kjell opp med pizza og brus, og de to gamle ringrevene tok seg av CW-delen.

Det var ikke fullt så populært å troppe opp kl 08.00 søndags morgen for å kjøre 2.dre perioden, så LA4YW/Liv kjørte unna CW-delen alene på begge band, mens LA4YW og LA4CKA delte på å kjøre SSB. I tredje perioden kjørte igjen LA4CKA og LA3WAA SSB, mens LA4IC og LA8NC tok CW-delen.

vintertest2
LA4CKA Ingar debuterte med stil i sin første test overhodet.

Selv om det er slitsomt å kjøre en test med så få deltakere, var alle enige om at det hadde vært moro å være med i testen. Vi satset denne gangen på å aktivisere så mange medlemmer som mulig fra LA2T, og det ble aktivitet fra både gamle og nye operatører, samt noen midt i mellom.

Av utstyr ble det benyttet LA2Ts gruppestasjon, samt LA8NC sin Icom. Antenner var loop på 80m og slooper dipole på 40m.