Juleavslutning 2019

Tirsdag den 10. desember ble årets juleavslutning avholdt, og det var mange som trosset vind og uvær for å være med på den faste tradisjonen. Det må nevnes at det var såpass kraftige vindkast at antennemastene måtte senkes før møtet kunne starte.

Med antennene godt sikret var det klart for julemøtet. Som vanlig var bordet dekket med mange fristelser som risgrøt, spekemat, eggerøre, potetsalat med tilbehør og etterpå ble det kaffe, brus og kaker. Maten ble tilberedt og servert av Ingar, LA4CKA, som fortjener all ros for innsatsen på kjøkkenet.

Møtet ble åpnet av Stian, LB5SH, som holdt en kort velkomsttale. Det ble gjort et tilbakeblikk på året som har gått, og reflektert over alt arbeidet som utføres av frivillige for at klubben skal fungere. Alle medlemmer fikk en stor takk for innsatsen så langt, med lovnader om et ennå mer spennende år i møte.

I tradisjon tro var det også julelotteri, og på gevinstbordet lå det rikelig med premier i alt fra julemarsipan til radioer. Det ble gravd dypt i lommebøkene og tastet ivrig på mobilene for å få kjøpt lodd. Tor, LA3WAA, tok lotteriansvaret, og sørget for trekning og utdeling av gevinster. Det ble svært god stemning i lokalet, og de fleste gikk mette og fornøyde derifra da kvelden var omme.

Vi takker alle som kom på møtet, og ønsker alle medlemmer en fredfull jul og et godt nytt år.

Vi ses igjen i 2020!

Stian, LB5SH
Leder Trondheimsgruppen, LG80T