Grillaften og Auksjon 2002

ban-grille

Foto: LB1KF Liv Helene Johansen

grill2002

Tirsdag den 11. juni var siste møte i Trondheimsgruppen av NRRL før sommerferien, noe som ble markert med en stortstilt grillaften med påfølgende auksjon. Det var rekord-frammøte for året, med hele 34 signaturer i gjesteboka uten at vi skal garantere at alle ble med der.

grill2002a

Her begynne gjestene å samle seg, og kveldens kokk var som vanlig LA4CKA Ingar som vi her ser med ryggen til i ferd med å klargjøre maten. Vi fikk besøk helt fra Namsos, representert ved LA3VJA/Per (nr. 2 f.v.), og noen nye ansikter fra TRC dukket også opp etterhvert.

grill2002b

En av de store attraksjonene ble LB1KFs hjerteknuser «Trica», som er en blandingshvalp av Norsk Elghund og Border Collie. F.v ser vi Trond, LC2UCT/Sverre, LB1KF/Helene og LC2NCT/Alex.

grill2002c

Det strømmet på med folk framover mot klokken 19.00, og enkelte ga tydelig uttrykk for at sulten allerede var begynt å gnage. Og som alle kan se hadde vi bestilt et alldeles strålende være for anledningen.

grill2002d

«En slik mobilantenne vil vi også gjerne ha!» tenkte de nok alle med sukk i blikket. F.v LC1CCT/Roger, LB9LE/Jan Ivar, LC2NCT/Alexander og Raynold Halvorsen

grill2002e

Her er auksjonarius LA4IC/Wilhelm i gang med å legge en HF-rig av type FT-101 under hammeren, samt to 14-AVQ vertikalantenner. HFen gikk for 1500 kr og vertikalantennene for hhv 600 og 700 kr, – rene røverkjøpet! En takk til LA8CD/Johan som muliggjorde auksjonen.

grill2002f

Det skyet litt til utover kvelden, men det var fortsatt varmt, og hampraten gikk lenge utover.

Til slutt en hjertelig takk til vår eminente kokk, LA4CKA/Ingar, og til ryddegjengen som bisto med å rigge bord og stoler etc, samt Raynold som stilte med musikkanlegg så vi fikk behagelig «taffelmusikk» med på kjøpet.