En minnerik feiring!

75aar0275-års jubileet er vel i havn, og uten å skryte på seg noe, kan vi si at det var en mega suksess!

Hele 43 var påmeldt til festen, og allerede før klokka slo 1900 begynte gjestene å strømme på tydelig preget av et voldsomt regnvær ute.

LB1KF Helene ønsket gjestene velkommen og alle fikk en drikke i form av sprudlende cider/vin mens de ventet på å gå til bords.

75aar01
Fra jubileumsfesten i Trondheim Båtforenings lokaler.

Bordet var nydelig dekket og innbydende å se på, og kl. 19:30 gikk alle til bords.

Formannen, LA3WAA Tor, ønsket gjestene fra fjern og nær hjertelig velkommen til bords og gav ordet til toastmaster, LA1UW Bjørn, som orienterte om de praktiske tingene.

75aar05
Gaven fra NRRL.

Maten smakte fortreffelig, det var mange retter å velge i, og det ble både 2 og tre runder rundt buffeten før alle var mette.

NRRLs president, LA3PK Jan holdt en fornøyelig tale hvor han dro frem ulike episoder fra sin tid i Trondheim på 70-tallet. Til slutt overrakte han vår formann en gave til Trondheimsgruppen som viste seg å være en fin veggklokke til shacken, med påskrift fra Hovedstyret NRRL.

75aar06
Jubileumshefte (15mb .pdf)

LA4YW Liv og LA8FC Kåre I. Stubban hadde også ordet. (Kåre hadde sagt at I. i navnet stod for Ingenting!)

LA1UW tok ordet og holdt en rosende tale over en person i Trondheimsgruppen som virkelig har klart å ordne opp i ting de fleste har slitt for å få til i en årrekke. Han siktet til Tor, LA3WAA, som også fylte 60 år i sommer, og overrakte ham en stor bukett med blomster som takk på vegne av gruppen.

75aar03
LA1B – Bergensgruppen av NRRL. sendte oss blomster og gratulasjoner.

Bergensgruppen av NRRL hadde også sendt oss en nydelig orkide sammen med et gratulasjonskort. Det var virkelig en gledelig overraskelse på dagen!

Senere ble det kaffe/te og kaker med en liten avec som etterhvert fikk selskap av mer spennende drikke.

Takk til alle som møtte opp og gjorde festen til et minnerikt jubileum!