Contester i 2001

ban-test

Til høyre ser vi LA7JBA/Rolf i full aksjon mens LA6BKA / Knut logger for begge operatører, også for LA4YW/Liv som sees i bakgrunnen.

Telefonitesten

Det har nå etter hvert blitt en nystartet tradisjon at LA2T deltar i de testene som NRRL arrangerer. I november gikk NRRLs Telefonitest hvor LA3WAA, LA4CKA, LA4YW, LA6BKA, LA6PGA og LA7JBA var operatører. I fjor gikk det jo skikkelig bra i den testen og LA2T ble vinner i sin klasse. I år er dette mer usikkert.

Fylkestesten

LA3WAA og Petterøes nr 3 Her kjører LA3WAA/Tor, i kjent stil på 40 meter under årets Fylkestest, med PA, - selvsagt!
Her kjører LA3WAA/Tor, i kjent stil på 40 meter under årets Fylkestest, med PA, – selvsagt!

NRRLs Fylkestest går hvert år i begynnelsen av desember og kolliderer for svært mange med julebord-sesongen. Men LA3WAA, LA4CKA og LA4YW stilte opp og kjørte testens 4 perioder. Det blir mye bilkjøring til og fra gruppelokalet, og fint lite søvn mellom nattperioden og morgenperioden, så LA3WAA overnattet like godt på gruppen. Testen forløp bedre i år enn i fjor, da vi hadde erfaringene fra i fjor å bygge videre på.
Neste test som nå kan være aktuell er NRAU-testen, som er en nordisk test, og så kommer Vintertesten. Det er alltid behov for operatører eller medhjelpere i testene, – så har du lyst til å delta så er det bare å si ifra. De som deltar har det i alle fall skikkelig moro, og alt foregår i en svært så gemyttlig tone selv om aktiviteten er litt hektisk iblant. Det er moro å kjøre test, og så er det spennende.