2014-06-10-Grillaften

grill-2014-aDa er vi kommet til sommer og faktisk masser av sol! Det betyr en pause i Trondheimgruppens aktiviteter frem til medio august, og som siste post før ferien ble det arrangert grillaften på Lialøkken tirsdag 10. juni 2014.

Nok en gang stilte Ingar opp som kokk og koordinator for all input, – denne gang i en mer moderne utgave med gassgrill! Om maten smakte likedan iår som ifjor røpes ikke, men maten forsvant på et blunk og alt forsvant, både av grillkjøtt m/tilbehør, pølser, potetbåter, fløtegratinerte poteter etc.

grill-2014-bDet var møtt frem hele 23 personer, derav 5 damer og 2 barn. Det er lenge siden vi har vært så mange på en grillaften, og det var meget gledelig at så mange også hadde tatt med sin XYL/OM.

De to harmoniske ble satt til å selge lodder etter maten, og det var ikke vanskelig å få omsetning på verken gule, rosa, blå, grønne eller hvite lapper. LA3WAA stakk av med den store fruktkurven, LA1UW vant en DVD-film, og LB1KFs bedre halvdel Morten, drog avsted med vinflaska.

Da vil vi bare takke alle for godt oppmøte og innsats i det halve året som har gått, og ønske enriktig god sommer!

Husk: Lørdag 21. juni blir det «topptur» på Allmannberget, Oppdal, hvor den nye repeateren skal monteres!

grill-2014-cgrill-2014-d

11.06.2014