2013-01-22-Dugnad

Ikke så reint lite forsvant i løpet av kveldens dugnad på gruppelokalet. Til tross for bitende kulde, hadde gledelig mange stilt opp for å delta i ryddesjauen. Kulda hadde sørget for at det var vanskelig å få åpnet inngangsdøren, men med litt lirk og overtalelse, kom alle seg omsider i hus.

dugnad2013-06Arbeidet med å fjerne alt overflødig innventar og deler av ymse karakter kom fort igang, og mye «skrot» fant veien ut til den ventede varebilen, som etterhvert ble ganske så full.

dugnad2013-05Tiden ble også nyttet til å rydde opp i skap og skuffer, sortert verktøy, høyt og lavt ble det dratt fram kasser og deler som ble vurdert etter nytteverdi, og endel ble også ansett som for bra til å bli kastet, – det meste av dette fant veien opp på loftet.

dugnad2013-03En ny sofagruppe som hadde kommet i hus, ble rigget opp og etterhvert behørlig okkupert av slitne rygger.

Resultatet av ryddigen gav et mye triveligere klubblokale, og det ble nå skikkelig god plass til å samle ytterligere ting av ymse karakter.

22.01.2013