Tak over hodet

167
LA4IC har problemer med å ta kvelden, her går han løs på den slitne TS-940’en etter en lang dag oppe på taket.

Nå kan vi glede våre lesere med at det er trygt å komme fram igjen, det nye taket er nå på plass, og det gjenstår bare endel paneling og etterarbeid som nå kan gjøres stort sett uten å bli våt. For arbeidet fortsetter framover hele kommende uke, så de med arbeidslyst er hjertelig velkommen til å stille opp fra kl. 10:00 og utover dagen.

Som det kanskje vil framgå av bildene har hovedvekten av arbeidet hvilt på to menn, nemlig LA4IC Wilhelm og LA1UW Bjørn som begge har lagt ned en enorm innsats i 3 uker for å få opp taket over de nye brakkene. Men flere har bidratt med arbeidskraft og økonomi til prosjektet.

Når det gjelder fotografen, så fikk han ikke fotografere de lokale variantene av Bjørn og Wilhelms konstruksjonsmessige patent-løsninger, og ble holdt under strengt oppsyn overalt. Det ble også innført kvotebegrensninger for hvor mange bilder han fikk ta i serie, og gjennomgangstemaet var: «Jaja! Det holder nå…!»

Nå gjenstår det bare at noen, (les styret), kommer og gir de slitne arbeiderne en velfortjent mønsåsdram, ellers så truer de med å henge opp ei filledokke!!