Grillaften og auksjon

Siste medlemsmøte før sommerferien ble markert med en storslått grillaften på Lialøkken Grendehus etter gammel tradisjon. Det begynte å komme folk allerde ganske tidlig, og LA3XT, Per, underholdt de frammøtte med litt trekkspill mens maten ble tilberedt.

LA4CKA, Ingar, var ansvarlig for matlaging og grilling, i år med bistand fra Tone, LA5HMA, og det ble servert grillkjøtt med diverse tilbehør som salat, fløtegratinerte poteter, bakte poteter, dip’er og sauser.

Og at maten smakte utrolig godt, det viser bare den lille episoden som oppstod da Ingar kom med nye forsyninger. Plutselig stoppet han opp og så seg rundt. Så sa han:
«Jøss, jeg trodde et øyebklikk at det var tomt her inne, – det var så stille!»
Alle var selvsagt opptatt med å nyte maten 🙂

LA5VMA hadde tatt med sin MD-spiller, mixer og god musikk slik at de sultne sjelene fikk passende taffelmusikk..

grill2004m
LA3WAA, Tor viser stolt fram beviset på at han er blitt en vis mann

Etter at maten var fortært, kom Tone med dagens overraskelse. På vegne av alle i gruppen delte hun ut en blomsterbukett til vår leder, LA3WAA, Tor, som snart fyller 50 år. Det var også laget en gratulasjonshilsen i form av et pent innrammet diplom som han kan ha på veggen til minne om begivenheten.

Til slutt tok LB9RE, Håvard, ordet og presenterte de ulike gjenstandene som skulle auksjoneres bort. Det var mye fint av både nytt og gammelt, både innen data og elektronikk, og så godt som alt forsvant etter hvert. Budene var ikke av de aller største, og mest interesse var det for to solide kofferter med polstring som var beregnet for å frakte sensitivt elektrisk utstyr i.

Klokka ble nesten 22.00 før forsamlingen brøt opp, ønsket hverandre en fin sommer og på gjensyn igjen i august!