LM2T75Y i CQWW, bli med som operatør!

2i02bgzyVi trenger operatører til å operere LM2T75Y i 48 timer under CQWW SSB contesten lørdag og søndag 25-26. oktober.

Hovedpoenget med operasjonen er å aktivisere vårt jubileumsprefiks, og ikke å sette nye rekorder. Å kjøre contest med et så langt og innviklet call kan bli både utfordrende og spennende, men når pile-up’en tar seg opp, og man blir spottet på clusteret, behøver man ikke gjenta callsignet så ofte.

I utgangspunktet er planen å holde en stasjon gående kontinuerlig i 48 timer. Det vil si at om hver operatør kjører 4 timer hver vil det bli behov for 12 opratører, eller dersom hver operatør kjører 2 perioder hver i løpet av 48 timer, så trenger vi 6 operatører. Mest sannsynlig kan vi kutte 4 timer hver natt pga dårlige conds, men det vil bli vurdert når vi setter opp kjøreliste over når hver enkelt skal i ilden.

Meld deg på til Tor innen tirsdag 21. oktober dersom du er interessert i å bli med å prøve deg i en pile-up. Det vil garantert være nok av stasjoner til å holde deg aktivisert 🙂

Vi vil også orientere på dropin / møte fremover, og ta en siste oppsummering tirsdag før testen når vi vet hvor mange som skal være med å operere.

CQWW SSB:
Starter: 25/10  kl. 00:00 UTC (natt til lørdag kl 02:00NT).
Slutter: 26/10 kl. 23:59 UTC (natt til mandag kl 02:00NT).